Vés al contingut

Amanida de patata

60 minuts
Fàcil

- Ingredients -

Per a 4 persones:

  • 3 patates,
  • 150 g de mongeta tendra
  • 2 pastanagues
  • 100 g de pèsols
  • Tonyina
  • 1 ou
  • Olives
  • Oli d’oliva verge extra

- Preparació -

No oblideu avisar a una persona adulta perquè us ajudi en els passos més complicats.

 

  1. Primer de tot, peleu i talleu les patates i les pastanagues a daus petits. Seguidament, talleu les mongetes.
  2. Poseu una olla amb aigua al foc.
  3. Un cop bulli l’aigua, heu de posar la patata (que és el que més triga a bullir). Passats uns minuts afegiu la pastanaga, la mongeta i els pèsols. Deixeu-ho bullir al gust.
  4. Podeu comprovar si la patata està ben cuita punxant-la amb una forquilla.
  5. A continuació, coleu les verdures i deixeu-ho reposar.
  6. Col·loqueu les verdures en un bol i poseu-hi una mica de sal. També podeu afegir la tonyina i les olives.
  7. Per fer la maionesa necessitareu: un ou, oli d’oliva verge extra i sal. Heu de lligar la barreja amb la batedora.
  8. Finalment, poseu la maionesa i remeneu.
  9. Si és temporada, podeu substituir les patates per moniatos del Parc Agrari del Baix Llobregat.

 

Que aprofiti!

Receptes destacades

MOSTRA TOTES LES RECEPTES