Vés al contingut

Pizza de verdures

35 minuts
Super fàcil

- Ingredients -

Per a 4 persones:

  • Salsa de tomàquet fregit 
  • Carbassó
  • Ceba tendra 
  • Albergínia 
  • Mozzarella
  • 400 g de farina 
  • Oli d’oliva verge extra
  • 200 ml d’aigua
  • Sal

- Preparació -

No oblideu avisar a una persona adulta perquè us ajudi en els passos més complicats.

 

  1. Per elaborar la massa, heu d’agafar un bol i posar: farina i una mica de sal.
  2. Feu un petit volcà en mig amb una cullera, i poseu-hi l’aigua i dues cullerades d’oli d’oliva verge extra. A continuació treballeu la barreja amb les mans.
  3. Quan la barreja ja no s’enganxi als vostres dits, sabreu que està llesta.
  4. Deixeu que reposi durant uns 10 minuts.
  5. Escampeu una mica de farina sobre el marbre de la cuina i agafeu un corró per estirar bé la massa.
  6. Poseu-la sobre paper de forn en una safata.
  7. Ara heu de començar a preparar les verdures. Talleu la ceba tendra a daus petits, i el carbassó i l’albergínia a rodanxes.
  8. Escampeu la salsa de tomàquet fregit del Parc Agrari del Baix Llobregat amb la cullera per sobre de la massa.
  9. Repartiu tots els ingredients per damunt de la massa i afegiu la mozzarella.
  10. Finalment, poseu la pizza al forn a 200ºC durant uns 10-15 minuts.
  11. Si és temporada, també podeu afegir-hi carxofes i altres verdures del Parc Agrari del Baix Llobregat.

 

Que aprofiti!

Receptes destacades

MOSTRA TOTES LES RECEPTES