- Preparació -
No oblideu avisar a una persona adulta perquè us ajudi en els passos més complicats.
- Per elaborar la massa, heu d’agafar un bol i posar: farina i una mica de sal.
- Feu un petit volcà en mig amb una cullera, i poseu-hi l’aigua i dues cullerades d’oli d’oliva verge extra. A continuació treballeu la barreja amb les mans.
- Quan la barreja ja no s’enganxi als vostres dits, sabreu que està llesta.
- Deixeu que reposi durant uns 10 minuts.
- Escampeu una mica de farina sobre el marbre de la cuina i agafeu un corró per estirar bé la massa.
- Poseu-la sobre paper de forn en una safata.
- Ara heu de començar a preparar les verdures. Talleu la ceba tendra a daus petits, i el carbassó i l’albergínia a rodanxes.
- Escampeu la salsa de tomàquet fregit del Parc Agrari del Baix Llobregat amb la cullera per sobre de la massa.
- Repartiu tots els ingredients per damunt de la massa i afegiu la mozzarella.
- Finalment, poseu la pizza al forn a 200ºC durant uns 10-15 minuts.
- Si és temporada, també podeu afegir-hi carxofes i altres verdures del Parc Agrari del Baix Llobregat.
Que aprofiti!