Vés al contingut

Canelons amb pollastre Pota Blava

90 minuts
Avançat

- Ingredients -

Per a 6 persones:

  • 1 pollastre pota blava rostit (o a l’ast)
  • 1 paquet de pasta de canelons
  • 2 cebes
  • Sal
  • Nou moscada
  • Pebre
  • 1 got de llet
  • Beixamel

- Preparació -

No oblideu avisar a una persona adulta perquè us ajudi en els passos més complicats.

 

  1. Traieu la pell, els ossos i esmicoleu la carn del pollastre. Talleu la carn i si voleu la podeu passar per la picadora.
  2. Peleu i talleu la ceba ben petita, i poseu-la a la paella perquè es vagi coent.
  3. Barregeu el pollastre esmicolat i la ceba en una paella.
  4. Remeneu durant 5 minuts i afegiu un got de llet, dues cullerades de farina, una mica de pebre negre, sal i la nou moscada al gust. I torneu a remenar fins que us quedi una massa.
  5. Traieu la massa del foc i deixeu-la refredar. Tapeu-la amb film transparent perquè no s’assequi.
  6. Ara prepareu els canelons. Bulliu la pasta seguint les indicacions del paquet i la traieu de l’olla amb compte de no trencar-la. D’un en un, aneu farcint els canelons. Els tanqueu i els poseu de costat a la safata per anar al forn.
  7. A continuació prepareu la beixamel i la tireu per damunt dels canelons. Poseu-hi formatge ratllat.
  8. Ja podeu posar-los al forn a gratinar fins que estiguin ben torrats.
  9. Finalment, emplateu.

 

Que aprofiti!

Receptes destacades

MOSTRA TOTES LES RECEPTES