- Preparació -
No oblideu avisar a una persona adulta perquè us ajudi en els passos més complicats.
- Traieu la pell, els ossos i esmicoleu la carn del pollastre. Talleu la carn i si voleu la podeu passar per la picadora.
- Peleu i talleu la ceba ben petita, i poseu-la a la paella perquè es vagi coent.
- Barregeu el pollastre esmicolat i la ceba en una paella.
- Remeneu durant 5 minuts i afegiu un got de llet, dues cullerades de farina, una mica de pebre negre, sal i la nou moscada al gust. I torneu a remenar fins que us quedi una massa.
- Traieu la massa del foc i deixeu-la refredar. Tapeu-la amb film transparent perquè no s’assequi.
- Ara prepareu els canelons. Bulliu la pasta seguint les indicacions del paquet i la traieu de l’olla amb compte de no trencar-la. D’un en un, aneu farcint els canelons. Els tanqueu i els poseu de costat a la safata per anar al forn.
- A continuació prepareu la beixamel i la tireu per damunt dels canelons. Poseu-hi formatge ratllat.
- Ja podeu posar-los al forn a gratinar fins que estiguin ben torrats.
- Finalment, emplateu.
Que aprofiti!